Σύνδεση

Είσοδος
 
Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις ΑΠΘ Κατά των Εξαρτήσεων Εκτύπωση E-mail
Το ΑΠΘ ανοίγει τις πόρτες του στους φορείς απεξάρτησης της πόλης μας στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2016 για ένα πλούσιο διήμερο καλλιτεχνικών δράσεων και ανοικτών συζητήσεων που απευθύνονται στη φοιτητική κοινότητα αλλά και σε ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Φοιτητές και κοινό θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με μέλη, στελέχη και εθελοντές  των φορέων απεξάρτησης σε διαφορετικούς χώρους του ΑΠΘ, όπου θα δημιουργηθούν για δύο μέρες «εστίες» τέχνης,ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του διημέρου θα περιλαμβάνει εκθέσεις εικαστικών, φωτογραφίας, κεραμικών και χειροποίητων αντικειμένων, κινηματογραφικές προβολές,παράσταση μαύρου θεάτρου, μουσικά δρώμενα και συναυλία. Όλες οι καλλιτεχνικές δράσεις φέρουν την υπογραφή μελών των προγραμμάτων απεξάρτησης, μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη δυνατότητα του ανθρώπου να αλλάζει και να ξαναπιάνει το νήμα της ζωής και της δημιουργίας.

Με τη συμμετοχή εκπρόσωπων των φορέων και πανεπιστημιακών θα διοργανωθούν δύο ανοικτές συζητήσεις με θέμα τη θεραπεία και την επανένταξη στα χρόνια της κρίσης, και τη σχέση τέχνης και απεξάρτησης, ενώ ενημερωτικά περίπτερα θα λειτουργούν καθ’  όλη τη διάρκεια του διημέρου.

Το διήμερο είναι πρωτοβουλία της Διεπιστημονικής Επιτροπής Μελέτης Προτάσεων για την Αντιμετώπιση των Ναρκωτικών του ΑΠΘ.

Στο διήμερο συμμετέχουν:

ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ, ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,​  ​ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΑΡΓΩ (ΨΝΘ)
Τμήμα Αποκατάστασης Εξαρτημένων ΙΑΝΟΣ (ΓΝΘ «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» - ΨΝΘ)
Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ –ΟΚΑΝΑ)
MEΘΕΞΙΣ, πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της αλκοολεξάρτησης (ΨΝΘ)
ΟΚΑΝΑ
 
International Seminar on Roads, Bridges and Tunnels Εκτύπωση E-mail
Το Τμήμα Πολιτικών Μηχ. Διοργανώνει Διεθνές Σεμινάριο για Δρόμους, Γέφυρες, Σήραγγες από 18 μέχρι 24 Νοεμβρίου.
Περισσότερες Λεπτομέρειες: http://isrbt2016.civil.auth.gr
 
Ημερίδα για την Συμβολή των Ελλήνων Πολ. Μηχ. Εκτύπωση E-mail

Το ΤΠΜ σε συνεργασία με το ΤΕΕ, το Ελληνικό Παράρτημα του ASCE και του PMI διοργανώνει την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο Π. Παναγιωτόπουλος, ώρα 9.00-15.00 Ημερίδα με Θέμα «Η Συμβολή των Ελλήνων Πολιτικών Μηχανικών στην Εξωστρέφεια και στην Ανάπτυξη».

 

politikposterfinal.jpg

 

 

 
Εκδηλώσεις για τα 60 χρόνια της Πολυτεχνικής Σχολής Εκτύπωση E-mail

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχ. συμμετέχει στις Εκδηλώσεις για τα 60 χρόνια της Πολυτεχνικής που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Οκτωβρίου στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι.

Περισσότερα

 
Παρουσίαση Τομέων Εκτύπωση E-mail
Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου , ώρα 14.30 στο Αμφιθέατρο Νιτσιώτα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, για τους φοιτητές του 7 ου Εξαμήνου όπου θα παρουσιασθούν τα γνωστικά αντικείμενα και οι δραστηριότητες των Τομέων του Τμήματος με σκοπό την διευκόλυνση των φοιτητών στην επιλογή κατεύθυνσης.
 

ΕΠΕΑΕΚ

ΕΠΕΑΕΚ