Σύνδεση

Είσοδος
 
Αρχική arrow Ειδήσεις
Ειδήσεις
Αποτελέσματα αξιολόγησης υποψηφίων για εισαγωγή στο ΠΜΣ-ΠΠΒΑ ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 Εκτύπωση E-mail
pdf Περισσότερα
 
Συνέλευσεις Τμήματος Πολιτκών Μηχανικών Εκτύπωση E-mail

doc Πρόσκληση για την επόμενη Συνέλευση Τμήματος

doc Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης Τμήματος Πολιτκών Μηχανικών (Συνεδρίαση αριθμ. 11)

 
Προκήρυξη μιας θέσης Εκτύπωση E-mail

Προκήρυξη μιας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: "Τεχνική Γεωλογία: Διερεύνηση της συμπεριφοράς γεωλογικών σχηματισμών με πειραματικές μεθόδους και αριθμητική προσομοίωση". ΦΕΚ 815/28-6-2014/τ.Γ'. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 9/9/14.

doc Προκήρυξη

 

 
Προκηρύξεις Θέσεων Εκτύπωση E-mail
 
Συγκροτήσεις Ειδικών Επταμελών Επιτροπων (Ε.Ε.Ε.) για κρίσεις Εκτύπωση E-mail
 
Ορκωμοσία του Εαρινού εξαμήνου 2014 Εκτύπωση E-mail
Οδηγίες για τους φοιτητές που θα συμμετάσχουν στην ορκωμοσία του Εαρινού εξαμήνου 2014,η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21/7/2014 στην Αίθουσα Τελετών, από 10:00 έως 12:00.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αλλαγή ημερομηνίας εξέτασης Εκτύπωση E-mail

Μάθημα Οργάνωση και Διοίκηση Δομικών Επιχείρησεων (Επιλογή 8.1)

Νέα ημερομηνία εξέτασης Παρασκευή 4/7/2014 (19.00)

 
Europe Scholarship of the University of Würzburg Εκτύπωση E-mail
zip Περισσότερα
 
Ορκωμοσία Ιουνίου 2014 Εκτύπωση E-mail
Η τελετή ορκωμοσίας της περιόδου Ιουνίου 2014, των αποφοίτων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ., θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. την Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014 και ώρα 10:00 - 12:00 π.μ.

 Όσοι φοιτητές πρόκειται να ορκιστούν στην εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2014, καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση στην Γραμματεία του Τμήματος από τη Δευτέρα 16/6/2014 έως την Παρασκευή 27/6/2014.

 Αίτηση πρέπει να κάνουν και οι φοιτητές που είχαν ξανακάνει σε προηγούμενη ορκωμοσία.

 Μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα γίνουν δεκτές οι αιτήσεις.

 Όσοι φοιτητές πρόκειται να ορκιστούν στην ορκωμοσία του Ιουνίου, θα πρέπει να έχουν παραδώσει την Διπλωματική τους εργασία έως τη Τρίτη 8/7/2014. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα συμπεριληφθούν στη λίστα της ορκωμοσίας.
 
Κατάταξη πτυχιούχων Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι. στο ΤΠΜ 2014-20 Εκτύπωση E-mail

doc Αίτηση

doc Περισσότερα

 
Αλλαγή ημερομηνίας εξετάσεων Εκτύπωση E-mail

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΈΡΓΩΝ (Μάθημα Επιλογής, 9ου εξαμήνου)

Οι εξετάσεις του Μαθήματος Σχεδιασμός, Μελέτη και Κατασκευή Λιμενικών Έργων θα πραγματοποιηθούν στις 27 Ιουνίου και ώρα 10:00 στην αίθουσα σεμιναρίων του Τομέα Υδραυλικής και Τεχνικής Περιβάλλοντος.

Εκ μέρους της διδακτικής ομάδας
 
Ορκωμοσίες Ιουλίου 2014 Εκτύπωση E-mail
pdf Περισσότερα
 
Αλλαγή ημερομηνιών εξετάσεων Εκτύπωση E-mail
Οι διδάσκοντες των μαθημάτων ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ του 2ου εξαμήνου του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ανακοινώνουν ότι γίνεται η εξής αμοιβαία αλλαγή ημερομηνιών εξετάσεων :
 
Το μάθημα      ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ θα εξεταστεί στις 17-06-2014 ώρα 08.30 π.μ., (αντί στις 25/06/2014)
και το μάθημα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ θα εξεταστεί στις 25-06-2014 ώρα 08.30 π.μ. (αντί στις 17/06/2014).
 
Οι Διδάσκοντες
 
Πρόγραμμα εξετάσεων Εκτύπωση E-mail
Σεπτεμβρίου 2014
 
Ενημερωτική συνάντηση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2014-2015 Εκτύπωση E-mail

Αγαπητά μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να μετακινηθούν με το πρόγραμμα Erasmus+ για Πρακτική Άσκηση (Placement), κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, την Πέμπτη 29 Μαϊου 2014 στις 11:00 πμ στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε όλους εκεί, να συζητήσουμε για το πρόγραμμα Erasmus+ και να λύσουμε όλες τις πιθανές απορίες σας. Σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας σας στην εκδήλωση, η τελευταία θα μεταδοθεί και μέσω live streaming. Σχετικό σύνδεσμο θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματός μας

Με εκτίμηση

Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

 

 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ Εκτύπωση E-mail

H Διευθύντρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων» καθηγήτρια Γλυκερία Καλφακάκου και Ο καθηγητής Αναστάσιος Μουρατίδης Διδάσκων του μαθήματος “Διαχείριση της Κατασκευής Τεχνικών Έργων” Σας προσκαλούν σε επιστημονική εσπερίδα, με θέμα:

“Οδοί Ταχείας Κυκλοφορίας σε Αστικό και Περιαστικό Περιβάλλον”

Η εσπερίδα θα λάβει χώρα, την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα διαλέξεων του κτιρίου Υδραυλικής, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, της Πολυτεχνικής Σχολής, του Α.Π.Θ.

pdf Πρόγραμμα

 
Η ομάδα του Τ.Π.Μ. Πρωταθλήτρια Α.Π.Θ. Εκτύπωση E-mail
Η ομάδα μπάσκετ  των φοιτητών του Τμήματός μας  στέφθηκε την περασμένη Πέμπτη πρωταθλήτρια ΑΠΘ, νικώντας στο τελικό την ομάδα των Ηλεκτρολόγων με 69-60!
Τα ονόματα των παικτών :
 • Κυριαζίδης Θωμάς
 • Παπαγεωργίου Γιώργος
 • Φοινικόπουλος Θανάσης
 • Πράττος Λεωνίδας
 • Ζαγανίδης Θανάσης
 • Στυλιανού Πέτρος
 • Γκαραλέας Βασίλης
 • Μαργώνης Αντώνης
 • Ντίνας Θάνος
 • Κουλουμπής Γιάννης
 • Μεργούπης Νίκος
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας.
Η ομάδα Απονομή Απονομή Το κοινό Πανηγυρισμοί 
 
Δεύτερη ενημερωτική συνάντηση στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Εκτύπωση E-mail

Aνακοινώνεται ότι η δεύτερη ενημερωτική συνάντηση στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27/05/2014 και ώρα 13:00 στο αμφιθέατρο Γ. Νιτσιώτας στον Α' όροφο της πτέρυγας του Τ.Π.Μ

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσους έχουν προεπιλεγεί να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και η παρουσία τους είναι επιβεβλημένη.

 
Προκηρύξεις για εξέλιξη μελών ΔΕΠ 23-05-14 Εκτύπωση E-mail
doc Προκήρυξη μιας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο "Οικονομικά και Πολιτικές Αειφορικής Διαχείρισης Υδατικών Συστημάτων"-ΦΕΚ548/29-4-2014/τ.Γ', Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 14/7/14.
 
doc Προκήρυξη μιας θέσης καθηγητή στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο "Οικοδομική. Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Παράμετροι"-ΦΕΚ548/29-4-2014/τ.Γ', Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 14/7/14.
 
Άρση της εκπαιδευτικής διαδικασίας λόγω προβλημάτων καθαριότητας-φύλαξης Εκτύπωση E-mail
pdf Περισσότερα
 
Διοργάνωση Διημερίδας με θέμα Βιώσιμη Κινητικότητα σε Πόλεις και Περιφέρειες Εκτύπωση E-mail
Το Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό έργο ENDURANCE, από κοινού με το Regional Studies Association που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Δήμο Θεσσαλονίκης, διοργανώνει επιστημονική διημερίδα που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη στις 5 και 6 Ιουνίου 2014, στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Ιστορίας της πόλης, στο Μέγαρο Μπίλλη επί της Πλατείας Ιπποδρομίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Υποτροφία για εκπόνηση διδακτορικού από το Karlsruhe Institut fϋr Technologie Εκτύπωση E-mail
Μέσω της Αναπλ. Καθηγήτριας κ. Σοφίας Παπαργύρη προσφέρεται μια υποτροφία για εκπόνηση διδακτορικού από το  Karlsruhe Institut fϋr Technologie (KIT), Institut fϋρ Boden – und Felsmechanik (IBF).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση Μεταπτυχιακά & Υποτροφίες @ Θεσσαλονίκη Εκτύπωση E-mail
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρουν τα τρία Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, θα παρουσιαστούν την Τετάρτη 21 Μαϊου 2014, τις ώρες 10:00-17:30, σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ, επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (κόκκινο κτίριο).
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης Τμήματος Πολιτκών Μηχανικών Εκτύπωση E-mail

(Συνεδρίαση αριθμ. 9/20-5-14)

doc Περισσότερα

 
Παράταση περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2013 - 2014 Εκτύπωση E-mail
Οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014.
Στο σύνδεσμο http://eudoxus.gr/Files/paratasi_earino_13_14.pdf μπορούν μα αναζητήσουν το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων στους φοιτητές.
Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (210-7722100 ή http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx), Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00.
 
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΓΛΩΣΣΑ Εκτύπωση E-mail
Σας διαβιβάζουμε, συνημμένα, το έγγραφο Φ3/73300/Β3/12.5.14 του ΥΠαιΘ, και την αντίστοιχη ρηματική διακοίνωση, σχετικά με τη χορήγηση υποτροφιών από την κυβέρνηση της Τουρκίας για προπτυχιακές σπουδές και εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνέλευση του Tμήματος Πολιτικών Mηχανικών Εκτύπωση E-mail

(Συνεδρίαση αριθμ. 9/20-5-14)

Την Τρίτη 20 Μαΐου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. συνέρχεται η Συνέλευση του Tμήματος Πολιτικών Mηχανικών στην αίθουσα διαλέξεων του κτιρίου του Eργαστηρίου Yδραυλικής και Yδραυλικών Έργων, για να συζητήσει τα εξής θέματα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προκηρύξεις για εξέλιξη μελών ΔΕΠ 13-05-14 Εκτύπωση E-mail
 • Προκήρυξη-1: Προκήρυξη θέσης καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Αριθμητικές και αναλυτικές μέθοδοι στην εδαφομηχανική»
 • Προκήρυξη-2: Προκήρυξη θέσης καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Φωτοερμηνεία και φωτογραμμετρία με έμφαση σε θέματα πολιτικού μηχανικού»
 • Προκήρυξη-3: Προκήρυξη θέσης καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη βαθμίδα του καθηγητή Α' Βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Μερικές διαφορικές εξισώσεις και εφαρμογές τους»
 
Εκλογές 2014 Εκτύπωση E-mail
Σας ενημερώνουμε ότι για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και των φοιτητών/τριών που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές της 18 ΜΑΙΟΥ 2014 καθώς και στις εκλογές των Ελλήνων μελών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου της 25ης ΜΑΙΟΥ 2014, δε θα γίνουν μαθήματα και εργαστήρια την Παρασκευή 16 και τη Δευτέρα 19 ΜΑΙΟΥ 2014 καθώς και την Παρασκευή 23 και τη Δευτέρα 26 ΜΑΙΟΥ 2014.  
 
Participate in 6th International Conference on Earthquake Geotechnical Engineering Εκτύπωση E-mail

On behalf of the Organising Committee and the ISSMGE Technical Committee (TC 203) on “Earthquake Geotechnical Engineering and Associated Problems” we take great pleasure in inviting you to the

6th International Conference on Earthquake Geotechnical Engineering 2-4 November 2015 Christchurch, New Zealand

Abstract submissions open on the 3rd June 2014.  Please visit www.6icege.com for more information.

We look forward to seeing you in Christchurch, New Zealand, in November 2015.

Prof Misko Cubrinovski
Conference Chairman
University of Canterbury, New Zealand

 
Αίτηση-Δήλωση Διπλωματικής Εργασίας ΕΑΡΙΝΟΥ εξαμήνου 2013-2014 Εκτύπωση E-mail

Καλούνται οι φοιτητές του Η' εξαμήνου και όσοι επί πτυχίω φοιτητές δεν έχουν δηλώσει τη διπλωματική τους εργασία, να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Τμήματος, από 05-05-2014 έως 16-05-2014, αίτηση – δήλωση για την εκπόνηση της Διπλωματικής τους εργασίας, προσδιορίζοντας το Μάθημα (γνωστική περιοχή, συνεννόηση με τον επιβλέποντα) και τον Επιβλέποντα διδάσκοντα .

Το Θέμα της Διπλωματικής εργασίας εμπίπτει υποχρεωτικά στα πλαίσια του Κύκλου Σπουδών που έχει επιλέξει ο φοιτητής στο 8ο εξάμηνο.

Ο επιβλέπων πρέπει να είναι μέλος ΔΕΠ.

Οι φοιτητές που δεν υποβάλλουν αίτηση – δήλωση δεν θα έχουν το δικαίωμα να ορκιστούν την εξεταστική περίοδο
Ιουνίου 2013-2014.

 
Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών Ακαδημαϊκού έτους 2014-15 Εκτύπωση E-mail
Η υποβολή των αιτήσεων έχει ξεκινήσει.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.civil.auth.gr/content/view/54/72/lang,el/
 
Οδηγίες για την ορκωμοσία Εκτύπωση E-mail
Οδηγίες για τους φοιτητές που θα συμμετάσχουν στην ορκωμοσία του χειμερινού εξαμήνου η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29/4/2014 .

΄Οσοι φοιτητές πρόκειται να ορκιστούν πρέπει :
 • 1) να υποβάλλουν στην Γραμματεία του Τμήματος την Ακαδημαϊκή τους Ταυτότητα, και
 • 2)να προσέλθουν στην Γραμματεία του Τμήματος μεταξύ 10:00 - 11:30 π.μ. ώστε να υπογράψουν το πρωτόκολλο ορκωμοσίας τους.

*Παρακαλούνται όσοι φοιτητές/τρίες δεν έχουν φέρει όλα τα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν από την Γραμματεία του Τμήματος να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος της ορκωμοσίας.
 
Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης «Σύγχρονες εξελίξεις στις Θαλάσσιες Κατασκευές» Εκτύπωση E-mail

Τα αποτελέσματα της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευόμενων για τον 1o κύκλο διδασκαλίας του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης «Σύγχρονες εξελίξεις στις Θαλάσσιες Κατασκευές» περιλαμβάνονται στο pdf συνημμένο αρχείο

 
Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής Εκτύπωση E-mail
 • 1. Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για την κρίση του Δημητρίου Αραβαντινού, στη βαθμίδα του Καθηγητή Α' Βαθμίδας, με γνωστικό αντικείμενο «Οικοδομική. Υγρασία σε παλιές και νέες κτιριακές κατασκευές» ( zip ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)((μοναδικός υποψήφιος))
 • 2. Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για την κρίση του Γεωργίου Αρετούλη, στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Διαχείριση και οικονομική της κατασκευής τεχνικών έργων» zip ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ( )((μοναδικός υποψήφιος))
 • 3. Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για την κρίση του Στυλιανού Δημόπουλου, στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Φιλοσοφία: Γνωσιολογία και θεωρία των πρώτων αρχών» zip ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ( )((μοναδικός υποψήφιος))
 
Έγκριση αιτήσεων μεταφοράς θέσης φοιτητών 2014 Εκτύπωση E-mail
Σας γνωρίζουμε ότι η Συνέλευση του Τμήματος στην υπ. αριθ. 8/10-04-2014 ενέκρινε όλες οι αιτήσεις μεταφοράς θέσης 2014.
Οι παρακάτω φοιτητές/ριες παρακαλούνται να δηλώσουν στην Γραμματεία του Τμήματος (τηλ; 2310 99 56 12) μέχρι τις 2 Μαΐου 2014 τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους για διαγραφή από το τμήμα που φοιτούν τώρα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγκροτηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής Εκτύπωση E-mail
 • -Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για την κρίση της Αντιγόνης Ζαφειράκου, στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Θεωρητικές και πειραματικές μέθοδοι αποτίμησης ποιότητας υδάτων» (zip ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)((μοναδικός υποψήφιος))
 • -Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για την κρίση του Θεοφάνη Καραμπά, στη βαθμίδα του Καθηγητή Α’ Βαθμίδας, με γνωστικό αντικείμενο «Παράκτια μηχανική και τεχνικές προστασίας ακτών»(zip ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)(μοναδικός υποψήφιος)
 • -Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για την κρίση του Αναστασίου Σέξτου, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμογές Πληροφορικής στην ανάλυση και τον σχεδιασμό κτιριακών κατασκευών και γεφυρών»(zip ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)(μοναδικός υποψήφιος)

 

 
Προκήρυξη θέσης επίκουρου καθηγητή Εκτύπωση E-mail

Η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 161/10-2-2014 τ.Γ΄και η προθεσμία υποβολής των διακιολογητικών λήγει στις 22 Απριλίου 2014.

doc Προκήρυξη θέσης επίκουρου καθηγητή

 
Απονομή του τίτλου του Ομοτίμου Καθηγητή Εκτύπωση E-mail

Σας διαβιβάζουμε pdf έγγραφα του Κοσμήτορος της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. κυρίου Κωνσταντίνου-Βασιλείου Κατσάμπαλου, σχετικά με την απονομή του τίτλου του Ομοτίμου Καθηγητή, σε Διατελέσαντες Καθηγητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών

 • Αθανάσιο Τροχίδη
 • Νικόλαο Χαραλαμπάκη
 
Ορκωμοσία 29 Απριλίου 2014 Εκτύπωση E-mail
Σας γνωρίζουμε ότι η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών θα πραγματοποιηθεί στη Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 στις 12:00 – 13:30.
Παρακαλούνται όσοι έχουν κάνει αίτηση ορκωμοσίας να φέρουν μέχρι τις 18/4/2014 τα παρακάτω έγγραφα στην Γραμματεία του Τμήματος (ώρες υποδοχής 11:00 – 13:00)
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 81 από 397

ΕΠΕΑΕΚ

ΕΠΕΑΕΚ