Σύνδεση

Είσοδος
 
Αρχική arrow Ειδήσεις
Ειδήσεις
Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής Εκτύπωση E-mail
  • 1. Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για την κρίση του Δημητρίου Αραβαντινού, στη βαθμίδα του Καθηγητή Α' Βαθμίδας, με γνωστικό αντικείμενο «Οικοδομική. Υγρασία σε παλιές και νέες κτιριακές κατασκευές» ( zip ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)((μοναδικός υποψήφιος))
  • 2. Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για την κρίση του Γεωργίου Αρετούλη, στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Διαχείριση και οικονομική της κατασκευής τεχνικών έργων» zip ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ( )((μοναδικός υποψήφιος))
  • 3. Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για την κρίση του Στυλιανού Δημόπουλου, στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Φιλοσοφία: Γνωσιολογία και θεωρία των πρώτων αρχών» zip ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ( )((μοναδικός υποψήφιος))
 
Έγκριση αιτήσεων μεταφοράς θέσης φοιτητών 2014 Εκτύπωση E-mail
Σας γνωρίζουμε ότι η Συνέλευση του Τμήματος στην υπ. αριθ. 8/10-04-2014 ενέκρινε όλες οι αιτήσεις μεταφοράς θέσης 2014.
Οι παρακάτω φοιτητές/ριες παρακαλούνται να δηλώσουν στην Γραμματεία του Τμήματος (τηλ; 2310 99 56 12) μέχρι τις 2 Μαΐου 2014 τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους για διαγραφή από το τμήμα που φοιτούν τώρα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συγκροτηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής Εκτύπωση E-mail
  • -Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για την κρίση της Αντιγόνης Ζαφειράκου, στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Θεωρητικές και πειραματικές μέθοδοι αποτίμησης ποιότητας υδάτων» (zip ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)((μοναδικός υποψήφιος))
  • -Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για την κρίση του Θεοφάνη Καραμπά, στη βαθμίδα του Καθηγητή Α’ Βαθμίδας, με γνωστικό αντικείμενο «Παράκτια μηχανική και τεχνικές προστασίας ακτών»(zip ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)(μοναδικός υποψήφιος)
  • -Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για την κρίση του Αναστασίου Σέξτου, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμογές Πληροφορικής στην ανάλυση και τον σχεδιασμό κτιριακών κατασκευών και γεφυρών»(zip ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)(μοναδικός υποψήφιος)

 

 
Προκήρυξη θέσης επίκουρου καθηγητή Εκτύπωση E-mail

Η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 161/10-2-2014 τ.Γ΄και η προθεσμία υποβολής των διακιολογητικών λήγει στις 22 Απριλίου 2014.

doc Προκήρυξη θέσης επίκουρου καθηγητή

 
Απονομή του τίτλου του Ομοτίμου Καθηγητή Εκτύπωση E-mail

Σας διαβιβάζουμε pdf έγγραφα του Κοσμήτορος της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. κυρίου Κωνσταντίνου-Βασιλείου Κατσάμπαλου, σχετικά με την απονομή του τίτλου του Ομοτίμου Καθηγητή, σε Διατελέσαντες Καθηγητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών

  • Αθανάσιο Τροχίδη
  • Νικόλαο Χαραλαμπάκη
 
Ορκωμοσία 29 Απριλίου 2014 Εκτύπωση E-mail
Σας γνωρίζουμε ότι η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών θα πραγματοποιηθεί στη Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 στις 12:00 – 13:30.
Παρακαλούνται όσοι έχουν κάνει αίτηση ορκωμοσίας να φέρουν μέχρι τις 18/4/2014 τα παρακάτω έγγραφα στην Γραμματεία του Τμήματος (ώρες υποδοχής 11:00 – 13:00)
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΣ
Τις Γραμματείες
των Σχολών/Τμημάτων του ΑΠΘ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ύστερα από επανειλημμένα τηλεφωνήματα από πολλές Γραμματείες Σχολών/Τμημάτων με ενημέρωση ότι μεγάλος αριθμός φοιτητών/τριών σας δεν κατέθεσε δήλωση εγγραφής εξαμήνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 33 παρ.2 του Ν.4009/2011, αποφασίστηκε να παραταθεί η προθεσμία εγγραφών έως τις 30.04.2014, ημερομηνία έως την οποία θα παραμείνει ανοιχτό το σύστημα.

Παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε άμεσα όλους τους φοιτητές σας με κάθε δυνατό τρόπο.

Από το Τμήμα Σπουδών
 
Απόφαση Συγκλήτου για τις διαγραφές των φοιτητών Εκτύπωση E-mail
doc Περισσότερα...
 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Εκτύπωση E-mail

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο:

«KEEP CALM AND FIND A JOB»

την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, 10:00-15:00, στο ΚΕ.ΔΕ.Α. (3ης Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ).

Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής: http://dasta.auth.gr/cmsitem.aspx?sid=2&id=104
 
Πρόγραμμα ταχύρρυθμης κατάρτισης για επαγγελματική/ακαδημαϊκή χρήση της αγγλικής γλώσσας Εκτύπωση E-mail
zip Ανακοίνωση και αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα
 
Πλήρωση των προβλεπόμενων θέσεων πρακτικής άσκησης του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 Εκτύπωση E-mail

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που αναφέρονται στους ακόλουθους πίνακες προεπιλέγονται για συμμετοχή στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 σύμφωνα με τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Περισσότερα...

 
Διάλεξη του Αρχιτέκτονα Μηχανικού Δημήτρη Κορρέ Εκτύπωση E-mail
H Διάλεξη του κ. Κορρέ δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα αλλά την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 Η διευθύντρια του ΔΠΜΣ «Προστασία, Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμού», Αν. Καθηγήτρια Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου, σας προσκαλεί στη Διάλεξη του Αρχιτέκτονα Μηχανικού Δημήτρη Κορρέ, με θέμα:

«Μετακινήσεις Κτιρίων»

την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, 18.00, στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Ι, του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (Κόκκινο Κτίριο), 3η Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη

zip Περισσότερα...
 
Διάλεξη του Καθηγητή Richard McKirahan Εκτύπωση E-mail

Πρόσκληση για τη διάλεξη του Καθηγητή Richard McKirahan, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 2ου "Διεθνούς Colloquium για τον Αριστοτέλη"

zip Περισσότερα...

 
Έναρξη διανομής συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2013-2014 Εκτύπωση E-mail

Σύμφωνα με απόφαση (http://eudoxus.gr/Files/dianomi_earinou_13_14.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014.
Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Προγράμμα Δια Βίου Μάθησης Εκτύπωση E-mail

Προκήρυξη Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ για την Επικαιροποίηση Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ) με τίτλο «Σύγχρονες Εξελίξεις στις Θαλάσσιες Κατασκευές»

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα κατατακτηρίων εξετάσεων ΑΕΙ-ΤΕΙ ΤΠΜ 2013-2014 Εκτύπωση E-mail

doc Αποτελέσματα

Οι αιτήσεις εγγραφής είναι από 26-3-2014 έως 4-4-2014 

 
Διάλεξη Βίλμας Χαστάογλου Εκτύπωση E-mail

Η διευθύντρια του ΔΠΜΣ «Προστασία, Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμού», Αν. Καθηγήτρια Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου,σας προσκαλεί στη διάλεξη της καθηγήτριας Α.Π.Θ. Βίλμας Χαστάογλου με θέμα:

"Προστασία και Ανάδειξη Ιστορικών Λιμανιών στην Ανατολική Μεσόγειο: Αλεξάνδρεια, Βηρυτός, Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη"

την Τετάρτη 19  Μαρτίου 2014, 18.00, Κτίριο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, Αμφιθέατρο 1ου Ορόφου.

zip Περισσότερα...

 
Πρόγραμμα εξετάσεων Εκτύπωση E-mail
Ιουνίου-Ιουλίου 2014
 
Περιβαλλοντικοί Κίνδυνοι στο Θαλάσσιο Περιβάλλον Εκτύπωση E-mail
Το Εργαστήριο Θαλάσσιας Τεχνικής & Θαλασσίων Έργων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ. & η διδακτική ομάδα του μαθήματος "Παράκτια Ωκεανογραφία" σας καλούν στην εκδήλωση για την "Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό" με θέμα:
Διαβάστε περισσότερα...
 
22 Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα Νερού Εκτύπωση E-mail

BannerWWD22-3-2014small.png

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΡΟ: ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

Το νερό αποτελεί τον απαραίτητο παράγοντα για την επιβίωση και ανάπτυξη του ανθρώπινου γένους. Όμως το νερό φαίνεται να λείπει όλο και περισσότερο σε όλο και περισσότερες περιοχές του πλανήτη. Η χωρική και χρονική ανομοιομορφία στην εμφάνιση του νερού, σε συνδυασμό και με τις επίσης μεταβαλλόμενες στον χώρο και τον χρόνο και ολοένα αυξανόμενες ανάγκες μας και πιέσεις, επηρεάζουν αρνητικά τα τοπικά ισοζύγια του νερού και συχνά δημιουργούν συνθήκες ανεπάρκειας. Η Διεύθυνση Υδάτων Κεντρικής Μακεδονίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας–Θράκης, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνικής και Διαχείρισης Υδατικών Πόρων ΑΠΘ, και η ΕΥΑΘ Α.Ε., συμμετέχουν ως εταίροι στο Ευρωπαϊκό έργο CC-WARE. Το έργο αυτό στοχεύει στην ανάπτυξη κατάλληλων δράσεων για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, μέσω της διαμόρφωσης μιας ολοκληρωμένης διακρατικής στρατηγικής για την προστασία των υδατικών πόρων και την απομείωση της τρωτότητάς τους.

pdf Περισσότερα...

 
Προσκλήσεις για τις ερχόμενες συνεδριάσεις του Τμήματος Εκτύπωση E-mail

doc ΓΣΕΣ 7 18-3-14

doc Συνέλευση 7 18-3-14

 
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Ι.Κ.Υ. Εκτύπωση E-mail

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2011-2012 ΤΟΥ Ι.Κ.Υ. (Επίδοση 2011-2012 και Εισαγωγή 2011)
Καλούνται οι παρακάτω φοιτητές που δικαιούνται υποτροφία επίδοσης και βραβείου από τις 12/03/2014 έως τις 18/03/2014 να υποβάλλουν στην Γραμματεία τα εξής δικαιολογητικά:

doc Περισσότερα

 
ΔΙΑΛΕΞΗ ΔΠΜΣ Εκτύπωση E-mail

Η διευθύντρια του ΔΠΜΣ «Προστασία, Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμού», Αν. Καθηγήτρια Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου,σας προσκαλεί στη διάλεξη με θέμα:

Στερέωση και αποκατάσταση Μονής Δαφνίου μετά το σεισμό του 1999

την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014, 18.00, Κτίριο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, Άμφιθέατρο 1ου Ορόφου.

zip Περισσότερα

 
Πρόσκληση στις διαλέξεις - σεμινάρια του Prof. Carlo Lai Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδίκευσης "Αντισεισμικός Σχεδιασμός Τεχνικών Έργων" και του Προγράμματος "ERASMUS – Lifelong Learning Programme
SAFETY AND SUSTAINABILITY IN CIVIL ENGINEERING SASICE 2010 – 2013", ο Καθηγητής Γεωτεχνικής Μηχανικής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου της Pavia,

CARLO G. LAI

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέα διεύθυνση για είσοδο στο σύστημα ηλεκτρονικής γραμματείας Εκτύπωση E-mail
Σας ενημερώνουμε ότι η ΝΕΑ διεύθυνση εισόδου  στο σύστημα ηλεκτρονικής γραμματείας για φοιτητές και μέλη ΔΕΠ είναι η: sis.auth.gr
 
Προκήρυξη για τη διετία 2014-2016 του ΔΠΜΣ Εκτύπωση E-mail
doc Περισσότερα
 
MARE.14 Εκτύπωση E-mail

Το Εργαστήριο Δομικών Υλικών διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για Μηχανικούς, καθώς και φοιτητές, τον Ιούλιο του 2014 στο Δίον.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
2 διαθέσιμες θέσεις για ‘ασκούμενους' Εκτύπωση E-mail
Το Κέντρο Ερευνών (Joint Research Center - JRC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (European Commission) έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του 2 διαθέσιμες θέσεις για ‘ασκούμενους’ με θέματα:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγγραφή στο εαρινό εξάμηνο 2013-2014 Εκτύπωση E-mail
Οι δηλώσεις εγγραφής για το εαρινό εξάμηνο υποβάλλονται ηλεκτρονικά από το περιβάλλον http://m.auth.gr ή μέσω της εφαρμογής για κινητά ΑΠΘ Mobile από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 31 Μαρτίου.

Για ερωτήσεις και προβλήματα που σχετίζονται με το περιβάλλον οι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται στην εξυπηρέτηση χρηστών του Κέντρου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
 
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Εκτύπωση E-mail
΄Οσοι φοιτητές πρόκειται να ορκιστούν πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος, από τις 26-02-2014 μέχρι τις 14-03-2014.
Αίτηση πρέπει να υποβάλλουν και οι φοιτητές που είχαν κάνει αίτηση ορκωμοσίας προηγούμενη περίοδο και δεν ορκίστηκαν. Μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις.
 
Ecole Polytechnique Federale de Lausanne Εκτύπωση E-mail

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων υποψήφιων για την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας στη Σχολή Μηχανικών του Ομοσπονδιακού Πολυτεχνείου της Λωζάννης (School of Engineering, Ecole Polytechnique Federale de Lausanne, STI-EPFL

zip Περισσότερα

 
Erasmus για Σπουδές 2014-2015 Εκτύπωση E-mail

Αγαπητά μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας,

Εν όψει της έναρξης υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων φοιτητών για το πρόγραμμα Erasmus+/Erasmus για Σπουδές για το ακαδ. έτος 2014-2015 , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σύμβουλοι Σπουδών Εκτύπωση E-mail

Η Συνέλευση του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, στη συνεδρίασή της με αριθμ. 2/29-10-13, αποφάσισε, σχετικά με την ανάθεση καθηκόντων Συμβούλων Σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14, τα παρακάτω, ως κανόνες και οδηγίες γενικού χαρακτήρα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μεταφορά θέσης εισαγωγής φοιτητών που εισήχθησαν με την ειδική κατηγορία 5 % Εκτύπωση E-mail

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι οι επιτυχόντες, οι οποίοι κατέλαβαν θέση εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, κατά τα σχολικά έτη 2009−2010, 2010−2011, 2011−2012 και 2012−2013, με την ειδική κατηγορία 5%, δύνανται να μεταφέρουν τη θέση εισαγωγής τους σε αντίστοιχη Σχολή ή Τμήμα Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι. ή Πρόγραμμα Σπουδών ΑΕΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δηλώσεις μαθημάτων και εγγραφή εαρινού εξαμήνου 2013-14 Εκτύπωση E-mail

Καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος να υποβάλλουν υποχρεωτικά ηλεκτρονικά τη δήλωση μαθημάτων, για το Εαρινό εξάμηνο 2013-14, από 20-2-2014 έως 14-3-2014.

παράταση μέχρι τις 21/03/2014 ημέρα Παρασκευή

Ο αριθμός μαθημάτων που μπορεί να επιλέξει κάθε φοιτητής είναι:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα Εκτύπωση E-mail

Ενόψει της επικείμενης καταβολής του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 και για την καλύτερη συνεργασία των Υπηρεσιών μας, αλλά και την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων της εισοδηματικής ενίσχυσης, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των αρμόδιων υπαλλήλων σας στα εξής: 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εξετάσεις πτυχιούχων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώνεται ότι η Συνέλευση του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, στην υπ' αριθμ. 5/28-1-2014 συνεδρίασή της, αποφάσισε οι εξετάσεις των πτυχιούχων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. να διενεργηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Μάθημα

Ημερομηνία

Ώρα

Αίθουσα

Δομικά Υλικά Ι

24-2-2014

14:00-16:00

542

Τεχνικές Σχεδιάσεις

26-2-2014

14:00-17:00

542

Αντοχή Υλικών και Δομικών Στοιχείων Ι

28-2-2014

10:00-13:00

542

Οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής των εξετάσεων μία ώρα πριν από την έναρξη του πρώτου μαθήματος και μισή ώρα πριν από την έναρξη των άλλων δύο μαθημάτων.

doc Τι χρειάζεται να έχουν μαζί τους οι εξεταζόμενοι
 
Παράταση Δηλώσεων Και Διανομής Διδακτικών Βιβλίων Χειμερινού Εξαμήνου 2012-2013 Εκτύπωση E-mail
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας διαβιβάζουμε συνημμένο και προς ενημέρωση σας το jpg έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με Αριθ. Πρωτοκόλλου Φ.12/12848/83, με το οποίο αποφασίσθηκε παράταση των δηλώσεων και της διανομής των διδακτικών βιβλίων του χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2012-2013.


Από το Τμήμα Σπουδών,
Κωνσταντίνος Δίγκας
 
ΔΙΑΛΕΞΗ: Θ.ΤΑΣΙΟΣ Εκτύπωση E-mail
EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA
APIΣTOTEΛEIO ΠANEΠIΣTHMIO ΘEΣΣAΛONIKHΣ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΔIATMHMATIKO ΠPOΓPAMMA METAΠTYXIAKΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΠPOΣTAΣIA ΣYNTHPHΣH KAI AΠOKATAΣTAΣH MNHMEIΩN ΠOΛITIΣMOY
Yπεύθυνη Προγράμματος : Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου, Αν.Καθηγήτρια A.Π.Θ.
 
Educational Trip 2014: Stanford, UC Berkeley, MIT και Georgia Tech σας προσκαλούν να τα ανακαλύψετε! Εκτύπωση E-mail

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες του Τμήματος για τη δυνατότητα συμμετοχής σε εκπαιδευτικό ταξίδι σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Αμερική (Stanford, UC Berkeley, MIT, Georgia Tech) 5-13 Απριλίου 2014. Το εκπαιδευτικό ταξίδι οργανώνεται από συλλόγους Ελλήνων φοιτητών των Πανεπιστημίων Stanford (Hell.A.S), UC Berkeley (Hestia), MIT (HSA of MIT), Georgia Tech (Georgia Tech Hellenic Society) και το Corallia (www.corallia.org). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα: (http://corallia.org/el/events-and-news/announcements/1138-educational-trip-2014-.html)

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Φεβρουαρίου 2014.

Θεωρoύμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί ευκαιρία για τους φοιτητές/τριες του Τμήματός μας και σας ενθαρρύνουμε να διεκδικήσετε τη συμμετοχή σας.

Καθηγητής  Χρήστος Αναγνωστόπουλος,  Πρόεδρος του Τμήματος
Επίκουρη Καθηγήτρια. Εύα Λουκογεωργάκη
 
Ανταποδοτικές Υποτροφίες Εκτύπωση E-mail
Προκήρυξη ανταποδοτικών υποτροφιών για αλλοδαπούς αλλογενείς 2014. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 81 από 364

ΕΠΕΑΕΚ

ΕΠΕΑΕΚ