ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ
Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουλίου και ώρα 08:00 π.μ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Όσοι φοιτητές πρόκειται να ορκιστούν στην εξεταστική περίοδο Ιουν.-Ιουλ. 2017-18 καλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση στην Γραμματεία του Τμήματος από τη Δεύτερα 18/6/2018 έως και την Παρασκευή 29/6/2018.

Την αίτηση ορκωμοσίας :

  • Την συμπληρώνετε στην Γραμματεία του Τμήματος κατά τη διάρκεια λειτουργίας της θυρίδας: 11:00 – 13:00. Χρειάζεται και φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
  • Την κατεβάζετε από την ιστοσελίδα του Τμήματος (web.civil.auth.gr / Το Τμήμα / Έντυπα αιτήσεων / Φοιτητικά / Ορκωμοσία) και την αποστέλλετε μαζί με αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας
  • είτε με e-mail από ιδρυματικό λογαριασμό του Πανεπιστημίου (……@civil.auth.gr) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • είτε από άλλο emailprovider (….@hotmail/gmail ……) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής
  • είτε με Fax στο 2310-995605 με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής

Αίτηση πρέπει να κάνουν και οι φοιτητές που είχαν ξανακάνει σε προηγούμενη ορκωμοσία.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις ορκωμοσίας.