Erasmus+ International Credit Mobility Programme 2016-2018, 1η Erasmus+ Πρόσκληση, Εξερχόμενοι Φοιτητές

Αγαπητές Φοιτήτριες, Αγαπητοί Φοιτητές,

Σας ενημερώνουμε ότι έχει εκκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των φοιτητριών και φοιτητών προς το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων (Τ.Ε.Ε.Π.), όσον αφορά τη σχετική Πρόσκληση για κινητικότητες στα πλαίσια του Erasmus+ International Credit Mοbility Programme κατά τη διάρκεια του Χειμερινού Εξαμήνου του 2017 (Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018).
Σημειώνεται ότι οι κινητικότητες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί, μέχρι και το τέλος του Φεβρουάριου 2018 (δηλαδή, από τις 01-09-2017 έως τις 28-02-2018).

Η σχετική Πρόσκληση αφορά στις φοιτήτριες και τους φοιτητές όλων των κύκλων σπουδών, ενώ η καταληκτική ημερομηνία (προθεσμία) υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 05-02-2017.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους σχετικούς πίνακες του προγράμματος Erasmus+
International με:

  • 1. τις διαθέσιμες κινητικότητες https://eurep.auth.gr/el/students/international/studies/actions
  • 2. τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια https://eurep.auth.gr/el/students/international/studies/agreements

    Ειδικότερες πληροφορίες και οδηγίες για τη συμπλήρωση των αιτήσεων μπορείτε να αντλήσετε είτε κατόπιν επικοινωνίας με την αξιότιμη κα. Μαρία Μυλωνα (Γραφείο Τ.Ε.Ε.Π.: Tel. +30 2310 99 5302 / e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε στον ακόλουθο διαδικτυακό σύνδεσμο: https://eurep.auth.gr/el/students/international

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στα σχετικά εδάφια της ιστοσελίδας του Τ.Ε.Ε.Π.: https://eurep.auth.gr/el


    Κάρολος-Νικόλαος Ι. Κοντολέων
    Επίκουρος Καθηγητής Τ.Π.Μ. / Α.Π.Θ.
    Συντονιστής Σπουδών ECTS Erasmus+ International