Προσφορά εκ μέρους του Denmark Technical University της Κοπενγχάγης για συμμετοχή με υποτροφία έως πέντε (5) προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητριών/φοιτητών, στο Green Challenge student Conference and Competition
(21-23 June 2017,Copenhagen).

Yπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο προγραμμάτων:


Α) Για συμμετοχή στο διήμερο συνέδριο Green Challenge 2017 (21-23.6.2017), όπου η υποτροφία θα καλύπτει την διαμονή και την διατροφή των υποτρόφων.

Β) Για παρακολούθηση προγράμματος 3 εβδομάδων (από αρχές Ιουνίου έως 23.6.2017) , με απόκτιση 5 ECTS μονάδων,στο οποίο η υποτροφία θα καλύπτει τα δίδακτρα και την εξασφάλιση διαμονής η οποία όμως θα πληρωθεί από την φοιτήτρια/φοιτητή.

Το πρόγραμμα αυτό θα καταλήξει στην παρακολούθηση του παραπάνω διημέρου συνεδρίου.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντληθούν από http://conferencemanager.events/greenchallenge2017/groen-dyst-2016.html.

Οι ενδιαφερόμενες/οι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την καταθέσουν μαζί με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται εντός αυτής έως την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 στις 12:00 το μεσημέρι στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων (γρφ. 10, ισόγειο κτιρίου Διοίκησης).

Η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων κατόπιν θα προβεί στην επιλογή των πλέον επικρατέστερων και θα ενημερώσει το Denmark Technical University της Κοπενγχάγης .

Δεν μπορούν οι φοιτήτριες/φοιτητές να υποβάλλουν μόνοι τους απευθείας αίτηση.