Σας πληροφορούμε ότι στο πλαίσιο της Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας του Α.Π.Θ. με το University of Belgrade της Σερβίας, περιήλθε στο Τμήμα Διεθνών Σχλεσεων η παρακάτω αλληλογραφία με το συνημμένο της, την οποία και σας διαβιβάζουμε.

Όπως αναφέρεται, θα χορηγηθούν δεκαπέντε (15) υποτροφίες, σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων σας, για την παρακολούθηση θερινών μαθημάτων Σερβικής γλώσσας και Πολιτισμού, από 15 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου, 2019.

Η υποτροφία περιλαμβάνει απαλλαγή διδάκτρων, δωρεάν παροχή σίτισης και στέγασης σε φοιτητικές εστίες του Βελιγραδίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν μαζί με μια σύντομη συνοδευτική επιστολή, στην οποία θα πρέπει να αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα Σερβικών στην ηλεκτρονική διέυθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την 1 Ιουλίου 2019, με κοινοποίηση στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποβληθέντων αιτήσεων θα υπερβαίνει τις 15, η τελική επιλογή θα γίνει από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου.

Έντυπο αίτησης