Οι αιτήσεις συμμετοχής στις κατατακτήριες εξετάσεις ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 για το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ  υποβάλλονται  από 1-11-2021 έως 15-11-2021 είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε ταχυδρομικά ή μέσω courier στην Γραμματεία Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ, Κτίριο 10 Επεκτάσεων Πολιτικών Μηχανικών, 54124, Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ (για το εμπρόθεσμο της κατάθεσης λαμβάνεται υπόψη η σφραγίδα ταχυδρομείου). Στην περίπτωση αίτησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακαλείστε να δηλώνετε με την αίτησή σας ότι το email σας είναι ακριβές και ανήκει αποκλειστικά  στην αιτούσα/στον αιτούντα. Για  δια ζώσης κατάθεση, παρακαλείστε να κλείνετε τηλεφωνικό ραντεβού, λόγω των αυξημένων μέτρων προστασίας από τον covid-19, στα τηλέφωνα: 2310994361, 2310995807. Τα δικαιολογητικά είναι:

α) Αίτηση του ενδιαφερομένου.

β) Αντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών. Προκειμένου για πτυχιούχους εξωτερικού συνυποβάλλεται και βεβαίωση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) ή από το όργανο που έχει την αρμοδιότητα αναγνώρισης του τίτλου σπουδών.

Για τις ακριβείς ημερομηνίες των εξετάσεων θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση Για τα μαθήματα, την εξεταστέα ύλη και το εξάμηνο κατάταξης δείτε εδώ:

https://www.civil.auth.gr/news/announce/1132-kατατακτήριες-εξετάσεις-για-το-ακαδημαϊκό-έτος-2020-2021.html

Έντυπο αίτησης