Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη Συνέλευση με αριθμό 12/15-4-2022 προκηρύσσει έως είκοσι (20) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών, για την εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο “Χημική και Βιομοριακή Μηχανική” για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο ειδικεύσεις:
Ειδίκευση 1: Χημική και Βιομοριακή Μηχανική στην Υγεία και στα Τρόφιμα (έως 10 μεταπτυχιακοί φοιτητές) Chemical and Biomolecular Engineering in Health and Food
Ειδίκευση 2: Χημική και Βιομοριακή Μηχανική στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον (έως 10 μεταπτυχιακοί φοιτητές) Chemical and Biomolecular Engineering in Energy and Environment
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν _αίτηση υποψηφιότητας_ (έντυπο Τμήματος) μαζί με όλα τα _απαιτούμενα δικαιολογητικά_ από την 9η Μαΐου έως και την 22η Ιουλίου 2022, ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου προσώπου, στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ (ώρες: 12:00-13:30 μ.μ.)  ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Α.Π.Θ., Πολυτεχνική Σχολή, Γραμματεία Τμήματος Χημικών Μηχανικών (ισόγειο Κτιρίου Δ, Πολυτεχνικής Σχολής), 54124, Θεσσαλονίκη.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ http://gradschool.cheng.auth.gr.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του ΠΜΣ στο τηλέφωνο: 2310996226 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..