Δωρεάν Μεταπτυχιακές Σπουδές για Μάστερ «on Natural Gas Engineering in Energy Transition» Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις, μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιπέδου Μάστερ «Natural Gas Engineering in Energy Transition», στην Αγγλική, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 που αρχίζει το Σεπτέμβριο.

Τα δίδακτρα για φοίτηση στο πρόγραμμα, ύψους 8000€ για Κύπριους υπηκόους καλύπτονται από χορηγία του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορείου και Βιομηχανίας προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επιπλέον, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας μπορεί να παράσχει πρόσθετη επιχορήγηση για επίδομα διαβίωσης (Ενδεικτικά για το έτος 2021-22 ήταν 4500 €).

Το πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις για φοιτητές από κλάδους της Μηχανικής και των Επιστημών. Το πρόγραμμα προσφέρεται για φοιτητές πλήρους ή μερικής φοίτησης. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα https://www.ucy.ac.cy/petcy/en/ Στην ετήσια κατάταξη World University Rankings της QS ( http://www.topuniversities.com/ ) για το τρέχον έτος στο θεματικό πεδίο «Μηχανικής Πετρελαίου» το Πανεπιστήμιο Κύπρου συγκαταλέγεται στα κορυφαία 101-150 πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Για υποβολή αιτήσεων στη διεύθυνση: https://applications.ucy.ac.cy/postgraduate_appl/MNG_USERS.login_frm