Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνική Σχολής του Α.Π.Θ., καλεί του ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την εισαγωγή τους στο ΠΜΣ «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ» για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23.

Οι αιτήσεις για την εισαγωγή στο ΠΜΣ «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ» θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  από  10 Ιουνίου 2022 μέχρι  10 Ιουλίου 2022.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται διά ζώσης, αλλά και με εξ αποστάσεως μέσα μέχρι ποσοστού 35%. Τα μαθήματα γίνονται απογεύματα, καθώς και Σαββατοκύριακα. Στην αρχή κάθε εξαμήνου δημοσιεύεται το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων του εκάστοτε μαθήματος. Η εξ αποστάσεως διδασκαλία γίνεται μέχρι ποσοστού 35% της ύλης (σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 3 του άρθρου 30 του ν. 4485/2017), σε κατάλληλα
διαμορφωμένους δικτυακούς τόπους (elearning, teams)."

Περισσότερες πληροφορίες