ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ
Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 8 και 10 Νοεμβρίου 2017. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Όσοι φοιτητές πρόκειται να ορκιστούν στην εξεταστική περίοδο Σεπ. 2016-17 καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση στην Γραμματεία του Τμήματος από τη Δεύτερα 4/9/2017 έως την Τρίτη 26/9/2016.

Την αίτηση ορκωμοσίας :

  1. Την συμπληρώνετε στην Γραμματεία του Τμήματος κατά τη διάρκεια λειτουργίας της θυρίδας 11:00 - 13:00
  2. Την κατεβάζετε από την ιστοσελίδα του Τμήματος (web.civil.auth.gr/ Το Τμήμα / Έντυπα αιτήσεων / Φοιτητικά / Ορκωμοσία) και την αποστέλλετε:
  • είτε με e-mail από ιδρυματικό λογαριασμό του Πανεπιστημίου (..@civil.auth.gr) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • είτε από άλλο email provider (..@hotmail/gmail ..) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής
  • είτε με Fax στο 2310-995605 με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.

Αίτηση πρέπει να κάνουν και οι φοιτητές που είχαν ξανακάνει σε προηγούμενη ορκωμοσία.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα γίνουν δεκτές οι αιτήσεις.