Σε συμμόρφωση των μέτρων πρόληψης διάδοσης του κορονοϊού, η Βιβλιοθήκη του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών παραμένει κλειστή για το κοινό καθ’ όλο το διάστημα που οι ειδικές συνθήκες το επιβάλλουν.
Το προσωπικό της Βιβλιοθήκης καταβάλλει κάθε προσπάθεια στο μέτρο του δυνατού για την πρόοδο των διοικητικών της υποθέσεων και τη διευκόλυνση των φοιτητών.

Αναφορικά με την ορκωμοσία φοιτητών:
Οι φοιτητές, θα πρέπει να αποστείλουν το υλικό που πρέπει να κατατεθεί πριν την λήψη διπλώματός τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Βιβλιοθήκης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., περιλαμβάνοντας:
α. τα δύο αρχεία: το αρχείο της διπλωματικής εργασίας (pdf) και το αρχείο με τις λεπτομέρειες (ονοματεπώνυμα, τίτλοι, κλπ) και,
β. σκαναρισμένο το Έγγραφο παράδοσης διπλωματικής εργασίας με την υπογραφή του φοιτητή
Για τα παραπάνω υπάρχουν σαφείς οδηγίες στην ιστοσελίδα https://www.civil.auth.gr/to-tmima/library.html
Η Βιβλιοθήκη ενημερώνει τη Γραμματεία για την επάρκεια των φοιτητών για λήψη διπλώματος, αναφορικά με τις παραπάνω υποχρεώσεις τους.
Σε περίπτωση ύπαρξης εκκρεμοτήτων (πρόστιμα ή επιστροφή βιβλίων), η Βιβλιοθήκη ενημερώνει τη Γραμματεία η οποία θα διαχειριστεί τις σχετικές περιπτώσεις ανάλογα ώστε να εξασφαλιστεί η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σε επόμενο χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως σε κάθε άλλη περίπτωση που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του χρήστη η καθυστέρηση επιστροφών, έτσι και κατά το διάστημα που οι βιβλιοθήκες του Πανεπιστημίου παραμένουν κλειστές, δεν υπολογίζονται πρόστιμα υπερημερίας δανεισμού.

Σοφία Φράγκου
Βιβλιοθηκονόμος, MA

Υπεύθυνη Βιβλιοθήκης Τμ. Πολιτικών Μηχανικών
Πολυτεχνική Σχολή
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τ. 2310 995730
Φ. 2310 995749
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 __________________________________________
Sophia Fragou
Librarian, MA

Library of the Dept. of Civil Engineering, Head Librarian
Faculty of Engineering
Aristotle University of Thessaloniki
Greece
T. +302310 995730
F. +302310 995749
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.