Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Προγράμματος Διδακτορικών Σπουδών (ΠΔΣ), ανακοινώνει την διοργανώση Διαδικτυακής Ημερίδας με παρουσιάσεις από τους Υποψήφιους Διδάκτορες (ΥΔ) του Τμήματος πάνω στην έρευνα που διεξάγουν στο πλαίσιο της Διδακτορικής τους Διατριβής. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από Υποψήφιους Διδάκτορες που βρίσκονται στο 4ο έτος σπουδών ή μεγαλύτερο, και η συμμετοχή είναι προαιρετική.


Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021, στο χρονικό διάστημα 10.00-17.00, μέσω του συστήματος ZOOM. Οι παρουσιάσεις θα είναι δεκαπεντάλεπτες με ένα επιπλέον πεντάλεπτο για ερωτήσεις.
Καλούνται οι ΥΔ του Τμήματος που επιθυμούν να συμμετάσχουν, εφ’ όσον βρίσκονται στο 4ο έτος σπουδών ή μεγαλύτερο, να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας ένα e-mail στον Καθηγητή Π. Πρίνο, πρόεδρο της Επιτροπής ΠΔΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι και την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021. Στο e-mail θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του ΥΔ, ο οικείος Τομέας, ο επιβλέπων καθηγητής και ο τίτλος της παρουσίασης.