Compatibility, Durability, Sustainability and Economy issues in Retrofitting Heritage Structures.
2-15 Ιουλίου 2017 Αρχαιολογικός χώρος Δίον - Εργαστήριο Δομικών Υλικών, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών
Πληροφορίες: www.mare17.com   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μετά την επιτυχία του MARE.14, το Εργαστήριο Δομικών Υλικών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ, σε συνεργασία με το Δ.Π.Μ.Σ «Προστασία, Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμού» ΑΠΘ και την Πανεπιστημιακή Ανασκαφή Δίον, διοργανώνει το MARE.17.
Το MARE.17 είναι ένα θεσμοθετημένο Σεμινάριο που εστιάζει στο σχεδιασμό, εργαστηριακό έλεγχο και επιτόπια εφαρμογή συμβατών υλικών αποκατάστασης και ενίσχυσης μνημείων και ιστορικών κατασκευών. Περιλαμβάνει θεωρητική και πειραματική προσέγγιση σε θέματα που αφορούν στην ανάλυση και αξιολόγηση ιστορικών δομικών υλικών (κονιάματα, επιχρίσματα, λίθοι, πλίνθοι) και το σχεδιασμό, παρασκευή, έλεγχο και επιτόπια εφαρμογή συμβατών υλικών επέμβασης (κονιάματα, επιχρίσματα, ενέματα). Η πρωτοτυπία του είναι ότι βασίζεται στην
πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων τόσο σε Εργαστηριακό επίπεδο όσο και στο πεδίο εφαρμογής (αρχαιολογικός χώρος Δίον).

Σχετικά Αρχεία