Αγαπητές Φοιτήτριες /Αγαπητοί Φοιτητές

Με την ανακοίνωση αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία της ορκωμοσίας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ , που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 20/12 /2023 και ώρα 10:30 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Σας επισημαίνουμε ότι οι φοιτήτριες και οι φοιτητές που ορκίζονται θα πρέπει να βρίσκονται την Τετάρτη, 20-12-2023 στην είσοδο του Κτιρίου της Αίθουσας Τελετών του ΑΠΘ από την Εγνατία Οδό ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ   έως τις 09:15  π.μ.

Όλοι οι συμμετέχοντες στη τελετή ορκωμοσίας θα πρέπει να εισέρχονται και να εξέρχονται από το χώρο της Αίθουσας Τελετών ΑΠΘ αποκλειστικά  από την κεντρική είσοδο της Εγνατίας Οδού.

Οι συνοδοί των προς ορκωμοσία φοιτητών μας θα πρέπει να βρίσκονται στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ έως τις 10:15 την ημέρα της τελετής ορκωμοσίας.

Συστήνεται η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της τελετής από τους συνοδούς.

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής  με φυσική παρουσία επιτρέπεται η συμμετοχή των φοιτητριών/φοιτητών μας  στην  τελετή ορκωμοσίας  με μέθοδο εξ αποστάσεως .

Όσοι εμπίπτουν στην ως άνω περίπτωση οφείλουν να το γνωστοποιήσουν με αίτησή τους για εξ αποστάσεως ορκωμοσία μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη Γραμματεία του Τμήματος (email addressΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..gr ) έως τις  10 /12/2023.

Όσοι ορκίζονται με την εξ αποστάσεως διαδικασία θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον ιδρυματικό τους λογαριασμό με οδηγίες για την σύνδεσή τους.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους !

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών