Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ. είναι συγκλονισμένο από τις απώλειες συνανθρώπων μας και τις ανυπολόγιστες καταστροφές που προέκυψαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία. Η σκέψη μας είναι με τους πληγέντες. Ήδη το Τμήμα μας, με επιστολή προς τον πρύτανη και την πολιτεία, θέτει τα μέλη του, με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στην υπηρεσία της Πολιτείας.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της κοσμητείας που ήδη κοινοποιήθηκε στους φοιτητές, το Τμήμα μας θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στους φοιτητές και στις φοιτήτριες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, κυρίως όσον αφορά στις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις.

Προς αυτή την κατεύθυνση, οι πληγέντες φοιτητές και φοιτήτριές μας μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία μας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2310995852, 2310995612) και με κοινοποίηση στις διδακτικές ομάδες να διατυπώνουν το αίτημά τους προς παροχή διευκόλυνσης μέχρι τις 18/9. Κατόπιν τα αιτήματα θα συλλεχθούν και μετά από συνεννόηση με τις διδακτικές ομάδες θα γίνει η διαχείριση των αιτημάτων με το βέλτιστο τρόπο.
Ελπίζουμε οι ενέργειές μας να προσφέρουν μια ελάχιστη, έστω, ανακούφιση σε όλους και όλες σας.

Έγγραφο-Γενικού-Γραμματέα-στα-ΑΕΙ.pdf