Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10.00 θα συνεδριάσει η Συνέλευση του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών στην αίθουσα συνεδριάσεων ( 1ος όροφος, κτίριο Υδραυλικής).

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί η πρόσκληση του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου (Freie Universitat Berlin-FUB), το οποίο από κοινού με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης (St. Petersburg State University-SPbU) διαθέτουν 2 θέσεις για εκπόνηση κοινής (joint) μεταδιδακτορικής έρευνας σε οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο και σε θεματικές που είτε θεραπεύονται και από τα δύο ιδρύματα είτε αλληλοσυμπληρώνονται μεταξύ τους.

Οι αιτούντες τη μετεγγραφή θα πρέπει να προχωρήσουν στην καταχώρηση στοιχείων στο ηλεκτρονικό σύστημα www.register.auth.gr  από 6.12.2019 (10:00 π.μ) έως 16.12.2019. Στην συνέχεια και στις ίδιες ημερομηνίες, θα πρέπει να προσέλθουν για κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Η Συνέλευση του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, στην υπ’ αριθμ. 5/12-11-2019 συνεδρίασή της, αποφάσισε, σχετικά με τις κατατακτήριες εξετάσεις πτυχιούχων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., για το πανεπιστημιακό έτος 2019-2020, τα εξής:

Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων σε συνεργασία με το Erasmus Student Network (ESN) προσκαλούν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και ιδιαίτερα όσους και όσες ενδιαφέρονται για μετακίνηση με το Πρόγραμμα Erasmus στην εκδήλωση “Christmas Universities’ Fair” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 16:00.

 

Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Θ΄ εξαμήνου και όσοι επί πτυχίω φοιτητές/τριες δεν έχουν δηλώσει τη διπλωματική τους εργασία, να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Τμήματος, από 2/12/2019 (Δευτέρα) έως 10/1/2020 (Παρασκευή), αίτηση – δήλωση για την εκπόνηση της διπλωματικής τους εργασίας, προσδιορίζοντας το μάθημα / γνωστική περιοχή (συνεννόηση με τον επιβλέποντα).

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί η πρόσκληση και συνοπτική περιγραφή του προγράμματος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, για τη στήριξη Ελλήνων/Ελληνίδων και αλλοδαπών προπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών όλων των ελληνικών ΑΕΙ, που είτε διαθέτουν χαμηλά εισοδήματα είτε ανήκουν σε Ευπαθείς και άλλες Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ).

H Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για χορήγηση προπτυχιακών υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2018-19 από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) στο πλαίσιο της πράξης «Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες – ακαδημαϊκού έτους 2018-19» βρίσκεται στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.iky.gr/el/upotrofies-gr/proptixiako-gr/ypotrofies-eko/eko-2018-2019

 

Καλούνται όσοι μεταπτυχιακοί φοιτητές ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση για απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης, να την υποβάλλουν στη Γραμματεία του Τμήματος από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου έως Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα παρουσίασης διπλωματικών εργασιών των μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη» για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19.