Το δίκτυο SDSN Global (Sustainable Development Solutions Network) απευθύνεται σε μέλη ΔΕΠ, νέους ερευνητές, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές και ενημερώνει για προσφερόμενες δυνατότητες χρηματοδότησης συμμετοχής σε διεθνή επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα, υποτροφίες για σπουδές κ.λ.π.

Πρόσκληση για συμμετοχή ενδιαφερομένων μελών ΔΕΠ και φοιτητών στο 17th International Conference on Environmental Science & Technology καθώς και άλλων επιστημονικών εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν από τον φορέα CEST2021.

Πληθώρα εκδηλώσεων για σπουδές και σταδιοδρομία διοργανώνει ή/και συμμετέχει  το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2021. Δείτε το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή.

Η Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) προσκαλεί όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές* να δηλώσουν υποψηφιότητα για εγγραφή τους στο Μητρώο Φοιτητών της ΕΘΑΑΕ, με σκοπό να συμμετέχουν στις Επιτροπές Εξωτερικής Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (ΕΕΑΠ).

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus διοργανώνει στις 15 Απριλίου 2021 διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης σε φορείς εκπαίδευσης/κατάρτισης εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται να διοργανώσουν σεμινάρια για θέματα της Ε.Ε, τα οποία θα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, στο πλαίσιο των νέων δράσεων Jean Monnet του Προγράμματος Erasmus+ 2021-2027 (Jean Monnet Actions for School and VET organisations).

Το Peking University της Κίνας, με το οποίο το ΑΠΘ έχει συνάψει Συμφωνία Επιστημονικής Συνεργασίας ανακοινώνει τη διοργάνωση Online Summer School (5-30 Ιουλίου 2021), με ποικιλία επιστημονικής θεματολογίας και απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ. αποφάσισε την προκήρυξη πλήρωσης θέσεων Διευθυντών των Εργαστηρίων «Οικοδομικής και Φυσικής των Κτιρίων», «Πειραματικής Αντοχής Υλικών και Κατασκευών», «Δομικών Υλικών», «Μηχανικής των Υλικών» και «Μεταλλικών Κατασκευών».

Στο σχετικό αρχείο μπορείτε να βρείτε το newsletter 01/2021 της European Civil Engineering Education and Training Association – EUCEET (http://www.euceet.eu/), στην οποία συμμετέχει και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ.

Σχετικό αρχείο

Το Astrakhan State University, με το οποίο το ΑΠΘ διατηρεί Συμφωνία Επιστημονικής Συνεργασίας, ανακοινώνει τη διεξαγωγή επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα: "Caspian Sea Region in Digital Еrа", στις 27 Μαίου 2021, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φόρουμ "Caspian Sea Region 2021: Trajectories of Sustainable Development".

Το Samara University της Ρωσίας διοργανώνει διαδικτυακά θερινά προγράμματα ποικίλης θεματολογίας.