Αναφορικά με τις κατατακτήριες εξετάσεις ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 υπενθυμίζεται ότι το διάστημα υποβολής αιτήσεων είναι από 1 έως 15/11/2023.


Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email της Γραμματείας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικώς ή μέσω courier στη διεύθυνση: Γραμματεία Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ, Ε 10 Κτίριο Επεκτάσεων Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, ΤΚ 54124, Θεσσαλονίκη.


Για το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αίτησης λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία της σφραγίδας του Ταχυδρομείου.
Απαιτούμενα δικαιολογητικά: Σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στις κατατακτήριες εξετάσεις είναι:

• Αίτηση του ενδιαφερόμενου (YΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ για κατάταξη πτυχιούχου)
• Αντίγραφο Πτυχίου ή πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών.ΑΕΙ/ ΤΕΙ ή ισοδύναμου προς αυτά και σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Για την Ύλη των εξετάσεων: Κατάταξη πτυχιούχων Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι. στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, οι εξετάσεις διεξάγονται κατά το διάστημα από 1 έως 20 Δεκεμβρίου κάθε ακαδημαϊκού έτους. Το πρόγραμμα εξετάσεων ανακοινώνεται από τη Γραμματεία του Τμήματος δέκα τουλάχιστον ημέρες πριν από την εξέταση του πρώτου μαθήματος.

Για το ακριβές χρονικό διάστημα διεξαγωγής των κατατακτηρίων εξετάσεων θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Τμήματος.